Lancering Stamgasten bier 25-jarig jubileum speciale editie

dinsdag 30 juni 2020

Lancering Stamgasten bier 25-jarig jubileum speciale editie

27 juni zou het de 25e peurbakkentocht voor de stamgasten zijn geweest!
Om deze speciale dag te vieren heeft hebben de stamgasten hun eigen ‘Stamgasten bier’ gebrouwen samen met IF Craft Beer!
Het Stamgasten bier is een belgisch blond bier met koriander, karwij, sinaasappelschil en ... eikenhout! Het gebruik van eiken in de lagering geeft het bier een aangename hint van vanille. Een verfrissend biertje waar je de hele nacht van kunt genieten!

Op zaterdag 27 juni hebben de stamgasten het bier persoonlijk geintroduceerd bij een reeks van Leidse kroegen en restaurants. Met een boot waarop gigantische stamgasten bierflesjes en viltjes geplaatst waren, zijn de stamgasten samen met IF Craft Beer Leiden doorgevaren. Op iedere locatie hebben de stamgasten een zelfgemaakt tap lampje geinstalleerd en natuurlijk een stamgasten biertje gedronken!

Heren, namens IF Craft Beer, gefeliciteerd met jullie 25-jarig jubileum!

Probeer nu het stamgasten bier op verschillende horeca locaties in Leiden!

Café de uyl van hoogland, Meneer Jansen, De Stadthouder, Bar Bistro Raphael, Scarlatti, Stadsbrouwhuis, van Goyen Jeneverhuis, BFF, De la soul, Duke of Oz, de vergulde kruik, Lemmy’s, ‘t praethuis, het Koetshuis, drankenhandel Leiden, Bierwinkel Leiden