Wij zijn IF Craft Beer...

IF Craft Beer is opgericht door 5 gepassioneerde bier liefhebbers en ervaren brouwers; Andre van der Zee, Liesbeth Dorama, Leander van Vliet, Estefania Ibanez Sierra en Sander van Stigt Thans. Andre en Liesbeth zijn bekend in Leiden en omstreken met de Neptunus brouwerij. Een aantal bieren die niet meer weg te denken zijn uit te regio zijn de ‘Ceres’ tripel kuyt en de ‘Peko’ oatmeal stout. Leander is bekend van de Hopbird brouwerij met bieren als ‘bakkerbier’ en ‘kopjechino’ koffie porter. Sander en Fani zijn al jarenlang gepassioneerde thuis brouwers.

Brouwerij_1.jpg
Brouwerij_2.jpg
Brouwerij_3.jpg
Brouwerij_4.jpg
Brouwerij_5.jpg

OnzeHistorie

Waar het allemaal begon...

Sander, Leander en Andre zijn alle drie leden van het Leidse biergilde ‘Het Sint Stevensgilde’. Het biergilde bestaat uit een groep van acht ervaren brouwers en samen runnen we de kleine stadsbrouwerij in ‘Het Stadsbrouwhuis’ te Leiden. Dat is waar we elkaar hebben ontmoet en dat is dan ook waar het verhaal begon...

Met het gilde komen we regelmatig samen om te brouwen, brouwervaringen uit te wisselen, over bier te praten en natuurlijk om goed bier te delen en te proeven!

Langzaam aan kwam het besef dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen, en nog veel belangrijker, dat we samen meer plezier hebben dan alleen! En dat is exact wat ambachtelijk bier betekend voor ons. Samen met Liesbeth en Estefania zijn we met zijn allen het avontuur aangegaan en hebben we IF Craft Beer opgericht!

WelkeLocatie

Waar maken we de IF Craft Bieren

IF Craft Beer huurt capaciteit in de Klein Duimpje brouwerij in Hillegom. Door de jarenlange goede vriendschap tussen Andre en Erik Bouman, eigenaar van Klein Duimpje, hebben wij de unieke positie dat we volledig onafhankelijk ons eigen bier kunnen brouwen hun brouwerij. Dus, ook al hebben wij niet onze eigen locatie, alle IF Craft bieren worden gegarandeerd gemaakt door het IF Craft Team!

Wat isIF Craft beer

Innovatie, creativiteit en experimenteren zijn sleutelwoorden voor IF Craft Beer. We zijn continue op zoek naar nieuwe smaken en ingrediënten zodat we een unieke bierervaring kunnen creëren. Wat als we dit toevoegen… wat als we dat toevoegen… wat als we samen de grenzen van het brouwen verleggen!

We geloven niet dat iemand niet van bier houdt. De wereld van bier is daar simpelweg te divers en te mooi voor. Je hebt gewoon nog geen goede match gevonden! Wij geloven dat we voor iedereen een passend bier kunnen maken door creatief en met plezier te brouwen! Maar we kunnen dat alleen samen met jou doen!

Onze missie

Jou een moment te laten genieten door onze liefde voor ‘craft’ en gedrevenheid naar kwaliteit te delen!

Jij bent IF Craft Beer, Ik ben IF Craft Beer, Wij zijn IF Craft Beer...