De klok blond, exclusief gebrouwen voor restaurant De klok

dinsdag 14 april 2020

De klok blond, exclusief gebrouwen voor restaurant De klok

Wat als… je fantastisch aan het dineren bent bij restaurant De klok… dan moet je dat combineren met een fantastisch bier.

IF Craft Beer heeft exclusief voor restaurant De Klok ‘de klok Blond’ gebrouwen, een verfrissend en doordrinkbaar blond bier. Nadat we samen aan de tekentafel hebben gezeten heeft IF Craft Beer verschillende proefbrouwsels gemaakt. Hieruit heeft restaurant de Klok hun perfecte huisbier recept geselecteerd. Door het gebruik van onder andere haver heeft dit bier een frisse basis met een zacht mondgevoel.  De Amerikaanse hopsoorten zorgen voor een fruitig en licht bitter karakter. Combineer dit met een klein beetje kruiden en sinaasappelschil voor wat extra citrus, en je hebt een lekker fris doordrinkbaar blond bier mét karakter!

Een bier perfect voor bij de borrel, diner of om lekker mee na te tafelen. Exclusief verkrijgbaar bij restaurant de klok.

Naast het de Klok blond, zijn ook de Lupulo Adicto, Holy Moly Tripel en Cheeky Chocolate Stout verkrijgbaar bij restaurant De klok! Vanaf nu kun je hier genieten van fantastische gerechten in combinatie met fantastische IF Craft bieren!

Zie ook: https://www.restaurantdeklok.nl/