Bierproeverij 'speciaalbier indehout'

zaterdag 5 september 2020

Bierproeverij 'speciaalbier indehout'

22 en 23 augustus was het dan eindelijk zover! Na maanden van quarantaine.. Na maanden van met smart wachten.. eindelijk mochten de bierkranen weer vol open en kon het verse bier de glazen weer in stromen! Ik heb het uiteraard over speciaalbier indehout 2020 in de leidse hout. Samen met 5 andere lokale brouwerijen was IF Craft Beer er natuurlijk bij.

Het was even wennen met alle corona maatregelen. Zo moesten de gasten bijvoorbeeld aan hun tafel blijven zitten en was er personeel dat de bestellingen opnam. Niet wat we gewend zijn van de pre-corona bierfestivals… maar beter iets dan niets toch? Van gepaste afstand konden we gelukkig nog steeds het verhaal van IF en onze bieren vertellen.

IF Craft Beer had deze bierproeverij 2 primeuren!

1 – De launch van ons allernieuwste bier, de Guzzling Guava Blond. Een verfrissend licht blond bier gebrouwen met quinoa en guava fruit. Lees alles over dit bier op onze bierenpagina.

2 – Na hard bouwen en klussen konden we onze nieuwe festival stand presenteren! Een festival bar helemaal in de stijl van IF Craft Beer. Heb je het gemist? Check de foto’s hier beneden.

Een groot compliment naar de organisatie en alle aanwezige bierliefhebbers voor een top weekend.
Wij kunnen niet wachten op het volgende bier evenement!

Tot snel!